首 页 > 教育频道 > 正文

[双语] 灭绝50年后刺枝杜鹃又"复活"

2010-05-25 08:55:10  来源:国际在线专稿  编辑:陆熙尧   

更多双语资讯请点击>>

  With its stunning display of bell-shaped flowers in colourful hues the Rhododendron is a spring-time delight for garden enthusiasts and bees alike.

  娇艳欲滴的钟型杜鹃花在春天时节绚烂绽放,惹无数观赏者甚至蜜蜂昆虫的追逐。

  Now a rare 'lost' species of the plant, thought to have died out 50 years ago, is causing a buzz after being unearthed at a country house in Dorset.

  这种物种被认为50年前就已经灭绝了,现在又在多西特的一个乡村住宅里被发现,自然会引起大家的热烈讨论。

  Ray Abraham, discovered the 100-year-old Rhododendron beanianum just two months after taking up his role as head gardener at Minterne House. It is thought to be the only one in existence in the country.

  这株已经有100年历史的刺枝杜鹃花是2个月前刚获任明特恩住宅区首席园丁的雷?亚伯拉罕(Ray Abraham)发现的。这棵也是国内唯一的一个。

更多双语资讯请点击>>


1 2 3 4 5
相关
Free Chatty corner
播放
下一时段
留言板
国际在线
正在播出:

双语资讯

轻松英语课堂

西边取经

大话英语

电影放映厅

开心一刻

地址:北京市石景山路甲16号 邮政编码:100040
中国互联网举报中心中国互联网举报中心 违法和不良信息举报电话:010-68891032 新闻从业人员职业道德监督电话:010-68892232 68892233 监督邮件:jchsh@cri.com.cn
中国互联网视听节目服务自律公约 网络传播视听节目许可证 0102006 京ICP证120531号 京ICP备05064898号 京公网安备11010702000014
网站运营:国广国际在线网络(北京)有限公司
中国国际广播电台国际在线版权所有©1997-2017 未经书面授权禁止复制或建立镜像