首 页 > 教育频道 > 正文

[双语] 灭绝50年后刺枝杜鹃又"复活"

2010-05-25 08:55:10  来源:国际在线专稿  编辑:陆熙尧   

更多双语资讯请点击>>

  'They are incredibly rare, he said.

  'There can only be a handful in the country. It will be very exciting if we can propagate it. Rhododendron collectors will want to get their hands on one because of its rarity and historical significance.

  他说这种植物太稀有了,仅有一株。如果可以繁殖的话当然是很兴奋的事情。杜鹃收集者也会很想得到,因为它的弥足珍贵。

  'This specimen hasn't been seen or touched in 50 years, nobody knew of its existence. It has been neglected for the last 50 years but with a bit of nurturing it will recover because of the age of it.'

  这个样本已经有50年没有人触碰过了,没有人知道它的存在。它已经被忽视了50年,但只要稍加培育就会恢复生机。

更多双语资讯请点击>>


1 2 3 4 5
相关
Free Chatty corner
播放
下一时段
留言板
国际在线
正在播出:

双语资讯

轻松英语课堂

西边取经

大话英语

电影放映厅

开心一刻

地址:北京市石景山路甲16号 邮政编码:100040
中国互联网举报中心中国互联网举报中心 违法和不良信息举报电话:010-68891032 新闻从业人员职业道德监督电话:010-68892232 68892233 监督邮件:jchsh@cri.com.cn
中国互联网视听节目服务自律公约 网络传播视听节目许可证 0102006 京ICP证120531号 京ICP备05064898号 京公网安备11010702000014
网站运营:国广国际在线网络(北京)有限公司
中国国际广播电台国际在线版权所有©1997-2017 未经书面授权禁止复制或建立镜像