首 页 > 教育频道 > 正文

[双语] 英国人全欧洲最胖 1/4国民是胖子

2010-12-09 11:19:15  来源:中国日报网站  编辑:陆熙尧   

更多双语资讯请点击>>

资料图:胖子

  At the svelteend of the scale are the Italians, with only one in 10 termed as obese. The figure is also a low 11 per cent in Holland and France.

  最苗条的人是意大利人,只有十分之一的意大利人是胖子。荷兰和法国的肥胖率也很低,只有11%。

  The study, from the European Commission and the Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD), examined the health of people in 31 countries, including the 27 European Union member states.

  这一研究是由欧洲委员会和经济合作发展组织开展的。该研究调查了31个国家民众的健康状况,包括27个欧盟成员国。

  Surprisingly British adults were not the biggest drinkers in Europe, consuming 19 pints of pure alcohol every year, which is the same as the EU average.

  令人惊讶的是,英国成人并不是全欧洲喝酒最多的人,英国人每年喝掉19品脱的纯酒精,和欧盟成员国民众的平均饮酒量持平。

更多双语资讯请点击>>

1 2 3 4
相关
Free Chatty corner
播放
下一时段
留言板
国际在线
正在播出:

双语资讯

轻松英语课堂

西边取经

大话英语

电影放映厅

开心一刻

地址:北京市石景山路甲16号 邮政编码:100040
中国互联网举报中心中国互联网举报中心 违法和不良信息举报电话:010-68891032 新闻从业人员职业道德监督电话:010-68892232 68892233 监督邮件:jchsh@cri.com.cn
中国互联网视听节目服务自律公约 网络传播视听节目许可证 0102006 京ICP证120531号 京ICP备05064898号 京公网安备11010702000014
网站运营:国广国际在线网络(北京)有限公司
中国国际广播电台国际在线版权所有©1997-2017 未经书面授权禁止复制或建立镜像